Servicii pentru experienţe mai complexe

Acest pachet de servicii conţine acele servicii complementare care pot îmbunătăţi atmosfera unui eveniment, pot garanta succesul acestuia.

Animaţie pentru copii

Avantajul acestuia este acela că activează şi captează durabil atenţia copiilor în timpul petrecerii. Oferă programe pentru copii organizate, multicolore, variate, distracţie deplină. Face memorabilă petrecerea sau evenimentul familial pentru toate grupele de vârstă. Animaţia dezvoltă spiritul de echipă şi competitiv al copiilor, măreşte cheful de joacă, însufleţeşte şi încurajează. Copii păstrează în amintire îndeosebi jocurile şi programul animatorului, de aceea merită să vă folosiţi de această posibilitate.

Clovn

Pentru ca o petrecere pentru copii să fie într-adevăr amuzantă, este indispensabilă apariţia unui personaj profesionist în amuzare, specialist în distracție, campion în a stârni râsete. Clovnii noştri nu doar modelează baloane, ci pun în mişcare mânuţele, picioruşele, guriţele, dar cel mai mult totuşi diafragmele – sunt urmăriţi de ochi strălucitori, cu râsete euforice!

Magician

Magia este sufletul oricărei poveşti, copiii noştri au încă abilitatea de a trăi cu adevărat magia. Magicianul este doar îndrumător: rolul principal le revine copiilor, căci fără ei nu există magie, mirarea lor naşte obiecte din neant, învie neînsufleţitul, face ca minunile să fie vizibile.

Pictură facială

Pictura facială este întotdeauna amuzantă, încinge atmosfera oricărui eveniment. Copiii se pot identifica cu eroii lor favoriți.

Tatuaj cu sclipici

este varianta de pictură corporală preferată a copiilor, rezistă 1-2 săptămâni, materialele folosite sunt absolut sigure din punct de vedere dermatologic. Se pot alege modele populare, o întreagă familie regală, simboluri cavalereşti, luptători, ornamente florale, personaje din poveşti.

Pictură cu nisip

cu această jucărie creativă copilul poate realiza tablori de nisip minunate! Liniile de contur ale imaginii de bază, precum şi locurile de lângă acestea se pot îndepărta. Suprafeţele de sub părţile îndepărtate sunt prevăzute cu adeziv, copilul le poate presăra cu nisipul de culoarea dorită. Operaţiunea continuă până când se colorează toate suprafeţele.

Decor personalizat

Copilul Dvs. are un vis? Şi-ar dori o zi de naştere unde vede pe orice lucru personajul său preferat? Vă ajutăm ca acest vis să devină realitate! Colegii noştri creativi realizează decoruri care transformă căminul Dvs. sau locaţia petrecerii în universul poveştilor. După o consultare personală vă întocmim o ofertă complexă, din care puteţi alege după bunul plac.