Organizare de evenimente

Poate fi tabără, festival, petrecere pentru copii – orice eveniment, unde rolul principal le revine copiilor – echipa noastră de organizare stă la dipoziţia Dvs., încercăm să vă venim în întâmpinare cu programe unice şi pline de conţinut. Evenimentele pentru copii organizate de noi se realizează în baza unei concepţii, tematici prestabilite de comun acord, iar copiii nu se joacă unul lângă altul, ci împreună, unii cu alţii.

Oferim programe pentru copii organizate, multicolore, variate, facem memorabile petrecerile pentru copii, evenimentele de familie, evenimentele comunitare – pentru toate grupele de vârstă. Întărim spiritul de echipă şi competitiv al copiilor, sporim cheful de joacă, însufleţim şi încurajăm.

Davidam doreşte să organizeze petreceri pentru copii într-adevăr excepţionale cu ajutorul pe de o parte al animatorilor, pe de ală parte al jucăriilor de care dispune. În timp ce animatorul coordonează şi îndrumă întrunirea, jucăriile oferă posibilitatea de a face diverse sărituri, alunecări ce dau startul distracției.