Insula Jocului (Kids’ Corner)

Indiferent dacă vorbim despre organizarea unui eveniment de familie sau despre derularea unuia de anvergură, precum un festival sau un eveniment de timpul ”zilele localității”, un lucru este cert – reușita acestora este garantată doar dacă se asigură distracția și modalități de petrecere a timpului liber pentru toate generațiile.

Din perspectiva organizatorilor de evenimente se pune întotdeauna întrebarea cum se poate asigura în acelaşi timp distracţia copiilor şi liniştea adulţilor?

Există numeroase persoane care se privează de participarea la evenimente în familie, tocmai datorită problemei supravegherii copiilor, iar în cazul în care optează să meargă împreună cu aceștia intervine provocarea de a-i ține sub control și de a se bucura de evenimentul respectiv.

Gama noastră de servicii conţine asigurarea unei Insule a joaculuişi a unui Kids’ Corner, cu animatori, invitaţi speciali, pentru ca atât părinţii, cât şi copiii să se poată distra liniştiți.
Pachetul nostru de bază – care se poate completa cu alte servicii (clovn, magician, activităţi meşteşugăreşti) şi echipamente (Imagination Playground, castele pentru sărit, trambuline, maşinuţe electrice, maşină de suflat bule de săpun etc.) – conţine următoarele:

BABY’S CORNER

Pentru ca evenimentul să fie plăcut atât celor mai tineri participanţi, cât şi părinţilor, este indispensabilă crearea unui loc de joacă sigur, bine delimitat pentru bebeluşi. Locul de joacă constă din 16 elemente, aici se regăsesc echipamente pentru dezvoltarea motricităţii fine, cum ar fi: labirint, oglindă, părţi rotative. Pe lângă acestea umplem Baby’s Corner-ul cu mingi şi alte jucării pentru dezvoltarea abilităţilor.

INSULA Jocului

Pentru copiii obosiţi de exerciţiile de motricitate grosieră sau de activităţile meşteşugăreşti, care ar vrea să se odihnească puţin, să se joace singuri sau cu alţi copii, oferim insuliţa de 20 de m2, înprejmuită cu garduri colorate din material plastic. Spaţiul de joacă este umplut cu o duzină de jucării pentru dezvoltarea abilităţilor.