Ateliere de creație

Experienţa dovedeşte că un eveniment pentru copii va fi de un real succes dacă poate oferi delectare plină de conţinut pentru fiecare copil. Există copii care se regăsesc în jocurile cu mişcări grosiere, alţii în jocurile logice, stimulante, şi există copii pentru care plăcerea adevărată o oferă activităţile meşteşugăreşti, bucuria de a crea este aceea care îi face fericiţi.

Totodată este adevărat şi faptul că în fiecare copil se pot dezvolta toate cele trei domenii, şi un eveniment va fi realmente complex, dacă le combinăm pe acestea.

Mulţumită colegilor noştri creativi activităţile noastre meşteşugăreşti au întotdeauna succes deplin, aici culorile prind viaţă, şi se nasc creaţii pe care copiii le iau acasă fericiţi să își amintească şi peste ani de ziua în care inspiraţia şi bucuria creaţiei s-au întâlnit.
Tematica activităţilor se adaptează întotdeauna la cerințele clientului fie că este vorba de pregătire pentru Crăciun, aşteptarea iepuraşului, cucerirea unei cetăţi, festivalul gâştelor, zi de naştere, delectare de vară – se nasc creaţii care poartă această atmosferă, acest mesaj.

Tăiem, lipim, colorăm, pictăm, gătim – creem împreună!

O mică prezentare: pictat pe ipsos, înşirare de mărgele, confecţionare de figurine (cerbi, îngeraşi, haiduci etc.) din beţişoare, cal, lampă, ilustrată, zmeu, ornare turtă dulce, globuri pentru pomul de Crăciun etc.