PREZENTARE

Sunt Tímea-Zita Nagy, mamă a doi băieţi vioi şi partener devotat al Dvs. în cazul în care doriţi să realizaţi un program pentru copii. Vin din lumea consilierilor, unde am învăţat ce înseamnă realizarea unui program profesionist, iar ca mamă simt nevoile care se conturează în sufletul copiilor mei şi ai tovarăşilor lor de vârstă.

Davidam Organizare Evenimente S. R. L. nu este doar o afacere, ci şi un prilej pentru ca cerinţele părinţilor (clienţilor) şi visele copiilor să se întâlnească.

Ca rezultat al muncii echipei noastre, evenimentul oferit nu va fi doar un eveniment obişnuit, ci îl vom transforma într-o experienţă veritabilă, distracţie fără griji și o lume a zâmbetelor.

Programele organizate de noi sunt complexe, combină exerciţiile de morticitate grosieră cu jocurile creative, de dezvoltare, şi în toate acestea ne bazăm pe imaginaţia şi potențialul copiilor.

Echipa noastră nu este compusă doar din animatori, pedagogi, specialişti creativi formaţi, ci şi din tovarăşi de joacă într-adevăr valoroşi, responsabili.

Pentru noi fiecare copil reprezintă o valoare, iar scopul nostru este să oferim experienţe de neuitat, să asigurăm distracţie fără griji!

Davidam este locul în care peste noapte apar castele gonflabile, gonesc maşinuţe, se ivesc campioni sumo, şerpuiesc piste cu obstacole, jucării uriaşe din lemn evocă trecutul şi leagă generaţii, se construiesc imperii din cuburi uriaşe, apar insule de joacă, toate bulele de săpun poartă râsete de copilaşi, clovni şi magicieni oferă distracţie, şi prin munca micilor mânuţe în fiecare atelier de creaţie se nasc minuni…

Galerie