Ügyfelek > Vállalkozások

Vállalkozások

A vállalkozások életében a legértékesebb erőt az ott dolgozó emberek jelentik. A hatékony munkavégzést nagy mértékben elősegíthetik a jó munkatársi kapcsolatok, amelyeknek az építésére a munkakörnyezet nem mindig alkalmas. Ha megteremtik a lehetőségét annak, hogy alkalmazottaikat kiszakítsák a megszokott rutinból és a családjaikkal együtt egy kreatív, jó hangulatú, játékos világba kalauzolják, igazi csodák születhetnek. Azok, akik eddig elmentek szótlanul egymás mellett, most együtt szurkolnak majd a rodeó bikán izzadó gyereküknek. Az élmények igazi csapattá, munkaközösségé formálják a munkatársakat! Tapasztalatunk szerint ezek a programok egy munkahelyi közösség hétköznapjaira hosszú távon is rendkívül pozitív hatással vannak, valamint nagymértékben erősítik a dolgozók munkakedvét és lojalitását cégük iránt.

Bízza ránk rendezvényeinek a szervezését: segítünk a célok meghatározásában, kreatív koncepciót alkotunk és az eseményt az elejétől a végéig végigkíséri egy erre a feladatra dedikált rendezvényszervezőnk – így levesszük az Önök válláról a lebonyolítás ügyes-bajos dolgait.

Találkozzunk, tájékoztasson elvárásairól, elképzeléseiről, mutassa meg a helyszínt, ahol az esemény zajlani fog és mi személyre szabott ajánlattal térünk vissza Önökhöz, az üres terekből színes világot építünk!

Az alapszolgáltatásainkról a

Mit szolgáltatunk?

menüpont alatt részletesen tájékozódhatsz, de efölött is igyekszünk minden vágyadat teljesíteni.

Amiben együttműködhetünk:

Családi napok – A munkavállalók és szeretteik számára szervezett családi nap során új aspektusból ismerhetik meg egymást a résztvevők, miközben a cég céljait és filozófiáját is intenzíven magukba szívják. A kötetlen vagy szervezett szabadtéri játékos, ügyességi, sportos, kreatív, kézműves, családi és sport programokon keresztül a családtagok együtt élvezhetik a játék örömét. Kínálatunk nagyon széles, a népi játékokon keresztül egészen az extrém kihívásokig sokszínű, érdekes feladat vár a résztvevőkre: aktív, pörgős, megszakítás nélküli sportversenyek, állomás játékok, interaktív vetélkedők, csapatjátékok, ugrálóvárakon való ugrándozás, autós verseny, rodeó bika megzabolázása, szumó bajnokság – kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

 

 

Játéksziget üzemeltetése céges rendezvényeken – Karácsonyi bált szerveznek, vagy egy nyári grillezést? Amennyiben az alkalmazottakat családjaik is elkísérik, gondoskodniuk kell minden korosztály szórakoztatásáról. Csapatunk vállalja gyerekprogramok szervezését, Játéksziget üzemeltetését, a gyerekek igényes szórakoztatását, hogy a felnőttek nyugodtan beszélgessenek, élvezhessék a közös együttlétet.

 

Ünnepnapokra céges programok a gyerekeknek, úgy mint Mikulás, Karácsony, Húsvét, Farsang és Halloween. Fergeteges hangulatot teremtünk, nagymozgásos feladatokat ötvözünk kézműves foglalkozásokkal, hogy minden gyerek megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot, emellett igazi buliszakértőket vonunk be a nevettetésbe: bohócot, bűvészt.