Kézműves foglalkozások

A tapasztalat azt mutatja, hogy egy gyerekrendezvény akkor lesz igazán sikeres, ha minden gyerek számára tud tartalmas kikapcsolódást nyújtani. Vannak olyan gyerekek, akik a nagymozgásos feladatokban találnak magukra, mások a logikai, fejlesztő játékokban, míg vannak olyanok, akik számára az igazi élvezetet a kézműves foglalkozások jelentik, az alkotás öröme teszi őket igazán boldoggá.

Ugyanakkor az is igaz, hogy minden gyerekben fejleszthető mindhárom terület, és egy rendezvény akkor lesz igazán komplex, ha ezeket ötvözzük.

Kézműves foglalkozásaink kreatív munkatársainknak köszönhetően mindig osztatlan sikert aratnak, a színek itt életre kelnek és olyan alkotások születnek, amelyeket a gyerekek boldogan visznek haza és még éveken keresztül emlékeztetik őket a napra, ahol az ihlet és az alkotás öröme találkozott.

A foglalkozásaink tematikája mindig igazodik a megrendelő elvárásaihoz, lehet adventi készülődés, nyuszi várás, egy vár bevétele, libafesztivál, születésnap, nyári kikapcsolódás – olyan alkotások születnek, amelyek ezt a hangulatot, üzenetet hordozzák.

Vágunk, ragasztunk, színezünk, festünk, fűzünk – együtt alkotunk!
Egy kis ízelítő: gipszfestés, gyöngyfűzés, pálcika szarvas-, angyal-, betyár- stb. készítés, lovacska, lámpás, képeslap, sárkány-készítés, mézeskalács  és gömb díszítés stb.