Játéksziget (kids corner) üzemeltetése

Akár egy családi rendezvény megszervezése, akár egy fesztivál, falunap lebonyolítása akkor lehet sikeres, ha az minden korosztály számára megfelelő időtöltést, szórakozást nyújt.

Rendezvényszervezői oldalról mindig felmerül a kérdés, hogy a rendezvény ideje alatt hogyan lehet a gyerekek szórakozását és ezzel egyidejűleg a felnőttek nyugalmát biztosítani. Sokan azért nem fogadnak el meghívást egy-egy rendezvényre, családi eseményre, mert nem tudják megoldani a gyerekfelügyelet kérdését, vagy úgy gondolják, ha együtt mennek el, a gyerekek miatt nem fognak tudni felszabadultan szórakozni, nem fogják jól érezni magukat.

Szolgáltatási palettánkon szerepel Játéksziget, Babasarok biztosítása animátorokkal, különleges meghívottakkal rendezvényekre, hogy mind a szülők, mind a gyerekek nyugodtan szórakozhassanak és érezzék jól magukat.
Alapcsomagunk az alábbiakat tartalmazza, amely kiegészíthető további szolgáltatásokkal (bohóc, bűvész, kézműves foglalkozások) és eszközökkel (Imagination Playground, ugráló várak, trambulinok, elektromos autók, buborékfújó gép stb.)

Babasarok

Ahhoz, hogy a legkisebbek, illetve a szüleik számára is élvezhető legyen a rendezvény, elengedhetetlen egy a babák számára jól elkülönített, biztonságos játéktér létrehozása. A játéktér 16 elemből áll, melyeken finommotorikát fejlesztő eszközök találhatók, például: vonalvezető, tükör, forgó részek. Emellett további készségfejlesztő játékokkal, labdákkal töltjük fel a babasarkot.

JÁTÉKSZIGET

Azon gyerekek számára, akik belefáradtak a nagymozgásos feladatokba vagy a kézműves foglalkozásokba, akik szeretnének kicsit megpihenni, egyedül, vagy akár más gyerekekkel együtt játszani ezt megtehetik a színes műanyag- kerítésekkel elkerített 20 nm-nyi kis szigeten. A játékteret egy tucat készségfejlesztő játékkal töltjük fel.