Élménynövelő szolgáltatások

Ez a szolgáltatáscsomag azokat a kiegészítő szolgáltatásokat tartalmazza, amelyekkel fokozható egy-egy rendezvény hangulata, garantálható a sikeressége.

Gyerek animáció

Előnye, hogy aktivizálja és hosszútávon leköti a gyerekek figyelmét a party alatt. Szervezett, színes, változatos gyerekprogramokat, szórakoztatást nyújt. Emlékezetessé teszi a gyerekzsúrt vagy a családi rendezvényeket minden korosztály számára. Az animáció erősíti a csapat, -és küzdőszellemet a gyerekekben, fokozza a játékkedvet, lelkesít és bátorít. A játékok és az előadó műsora az, amire a gyerekek leginkább emlékeznek, ezért érdemes ezzel a lehetőséggel élni.

Bohóc

Ahhoz, hogy egy gyerekzsúr igazán fergeteges legyen, elengedhetetlen egy profi szórakoztató, buli-szakértő, nevettetőbajnok fellépése. A bohócaink nem csak lufit hajtogatnak, hanem megmozgatják a kicsi kezeket, lábakat, szájakat, de leginkább a rekeszizmokat – csillogó szemek és önfeledt kacajok kísérik őket!

Bűvész

A varázslat minden mese lelke, gyerekeinknek még megvan a hatalma a bűvészet, a felfedezés igazi megélésére. A bűvész csak irányít: a gyerekeké a főszerep, hiszen nélkülük nem létezik varázslat, a csodálkozásuk a semmiből tárgyakat teremt, az élettelent élővé varázsolja, a csodákat láthatóvá teszi.

Arcfestés

Az arcfestés mindig jó móka, feldobja minden rendezvény hangulatát. A gyerekek azonosulhatnak hőseikkel, kedvenceikkel.

Csillámtetoválás

A testfestés legkedveltebb változata a gyerekek körében, tartóssága 1-2 hét, teljesen bőrbarát alapanyagokból. Választható a kalocsai mintáktól elkezdve, teljes királyi család, lovagi jelképek, harcosok, virágköltemények, mesehősök.

Homokszórás

Gyönyörű homokképeket készíthet a gyerek ezzel a kreatív játékkal!  Az alapkép kontúrvonalai, valamint az azok melletti területek felszedhetőek. Az eltávolított részek alatt ragacsos felület található, amit a gyerek az általa választott színű homokkal beszórhat. A művelet addig tart, amíg az összes terület beszínezésre kerül.

Perszonalizált dekoráció

A gyerekének van egy álma? Olyan születésnapot szeretne, ahol mindenről a kedvenc mesehőse tekint vissza rá? Mi segítünk Önnek ezt az álmot valóra váltani! Kreatív munkatársaink olyan dekorációt alkotnak, amely otthonát, vagy a kiválasztott buli helyszínét mesevilággá varázsolja. Egy személyes konzultációt követően, komplex ajánlatot állítunk össze az Ön számára, amiből kedvére válogathat.