BEMUTATKOZÁS

Nagy Tímea-Zita vagyok, két virgonc kisfiú édesanyja és az Ön elkötelezett partnere, amennyiben gyerekprogramot kíván megvalósítani. A tanácsadók világából érkezem, ahol megtanultam azt, hogy mit jelent egy profi rendezvény megvalósítása, édesanyaként pedig érzem azokat a belülről fakadó igényeket, amelyek a gyerekeimben és kortársaikban megfogalmazódnak.

A Davidam Rendezvényszervező Kft nem csak egy üzleti alapú vállalkozás, hanem egy lehetőség arra, hogy a szülők (megrendelők) igényei és a gyerekek álmai találkozhassanak.

A csapatunk munkájának köszönhetően a rendezvény, amit a kezünkbe tesz, nem csak egy átlagos esemény lesz, hanem igazi élménnyé varázsoljuk, önfeledt szórakozássá, mosolyok csarnokává.

Az általunk szervezett programok komplexek, ötvözik a nagymozgásos feladatokat a kreatív, fejlesztő játékokkal, mindezt úgy, hogy a gyerekek képzeletére és önmegvalósító szárnyalására építünk.

Csapatunk nem csak képzett animátorokból, pedagógusokból, kreatív szakemberekből áll, hanem igazán értékes, felelősségteljes játszótársakból.

Számunkra minden gyerek érték, a célunk pedig feledhetetlen élmények nyújtása, önfeledt szórakozás biztosítása!

A Davidam az, ahol: légvárak emelkednek ki a semmiből, kis autók száguldoznak, szumó bajnokok születnek, akadálypályák kacskaringóznak, óriás fajátékok idéznek múltat és kötnek össze generációkat, óriás építőkből birodalmak épülnek, játékszigetek bukkannak fel, babakacajok bújnak meg minden buborékban, bohócok és bűvészek mulattatnak, ahol kicsi kezek szorgos munkájával minden alkotóműhelyben csodák születnek…

Galéria