Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR):

Beneficiar: SC Davidam Organizare Evenimente SRL
Demarare: 02.06.2016
Finalizare: 01.06.2019

Valoarea totală eligibilă a proiectului: 50.000 Euro
din care, finanțare publică prin PNDR: 50.000 Euro

„Pentru  informații  despre  alte  Programe  desfășurate  sub  egida  Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.”
„Acest  site  nu  reprezintă  poziţia  oficială  a  Comisiei  Europene.  Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.”
„Toate  informaţiile  privind  Programul  Național  de  Dezvoltare  Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.”

BEMUTATKOZÁS

A Davidam Rendezvényszervező Kft nem csak egy üzleti alapú vállalkozás, hanem egy lehetőség arra, hogy a szülők (megrendelők) igényei és a gyerekek álmai találkozhassanak.

A csapatunk munkájának köszönhetően a rendezvény, amit a kezünkbe tesz, nem csak egy átlagos esemény lesz, hanem igazi élménnyé varázsoljuk, önfeledt szórakozássá, mosolyok csarnokává. Az általunk szervezett programok komplexek, ötvözik a nagymozgásos feladatokat a kreatív, fejlesztő játékokkal, mindezt úgy, hogy a gyerekek képzeletére és önmegvalósító szárnyalására építünk.

Csapatunk nem csak képzett animátorokból, pedagógusokból, kreatív szakemberekből áll, hanem igazán értékes, felelősségteljes játszótársakból.

Tovább

Kinek szolgáltatunk?

Magánszemélyek

Kedves Anyuka, Apuka! Szeretnéd, hogy a gyereked zsúrja olyan különleges, mosolygós legyen, hogy hetedhét országon túl is minden ezt a csodát visszhangozza, hogy a gyerekedet ünnepeltként igazi varázslat vegye körül?

Tovább

Önkormányzatok

Minden település életét ünnepek tagolják, ahol lehetőség adódik arra, hogy kicsik és nagyok rövidebb-hosszabb időre egymásba kapaszkodjanak.

Tovább

Vállalkozások

Ha megteremtik a lehetőségét annak, hogy alkalmazottaikat kiszakítsák a megszokott rutinból és a családjaikkal együtt egy kreatív, jó hangulatú, játékos világba kalauzolják, igazi csodák születhetnek.

Tovább

Non-profit szervezetek

Tiszteljük és támogatjuk a civil szféra munkáját és törekvéseit, igyekszünk munkánkkal és ötleteinkkel minél színesebbé és változatosabbá tenni rendezvényeiket.

Tovább

JÁTÉKAINK, ESZKÖZEINK

BLOG

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.