Beneficiarii serviciilor > Întreprinderi

Întreprinderi

În viaţa întreprinderilor cea mai valoroasă forţă o reprezintă oamenii care lucrează acolo. Eficienţa muncii este asigurată într-o bună măsură de relaţiile bune dintre colegi, iar pentru consolidarea acestora mediul de lucru nu este întotdeauna potrivit. Dacă îi veţi scoate pe angajaţii Dvs. din rutina de zi cu zi, şi îi veţi călăuzi împreună cu familiile într-o lume creativă, cu bună dispoziţie, jucăuşă, se pot întâmpla minuni. Cei care până atunci treceau unii pe lângă alţii fără să schimbe o vorbă, acum îşi vor încuraja împreună copiii care transpiră pe taurul rodeo. Datorită experienţelor comune colegii vor forma o echipă, o colectivitate veritabilă! Experienţele noastre arată că aceste programe influenţează benefic şi pe termen lung viaţa comunităţii de la locul de muncă, şi sporesc cheful de muncă şi loialitatea faţă de firmă.

Lăsaţi în seama noastră organizarea evenimentelor: vă ajutăm să formulaţi obiectivele, realizăm o concepţie creativă, iar evenimentul va fi urmărit de la început până la capăt de un organizator de evenimente dedicat acestei sarcini – astfel veţi scăpa de probleme legate de organizare şi desfăşurare.

Să ne întâlnim, informaţi-ne despre aşteptările, ideile Dumneavoastră, arătaţi-ne locaţia în care se va desfăşura evenimentul, şi noi vom reveni cu ofertă personalizată, umplând spaţiile goale cu o lume multicoloră!

Despre serviciile de bază puteţi găsi informaţii detaliate la meniul

Servicii prestate,

dar şi dincolo de acestea încercăm să îndeplinim toate dorinţele voastre.

Domenii de cooperare:

Zile familiale – În cursul zilei familiale organizate pentru angajaţi şi familia lor participanţii se pot cunoaşte sub un nou aspect, în timp ce îşi însuşesc mai aprofundat şi obiectivele şi filozofia firmei. Prin programele de joacă, de abilitate, sportive, creative, meşteşugăreşti, familiale libere sau organizate, desfăşurate înaer liber membrii familiilor pot savura împreună bucuria oferită de joacă. Oferta noastră este foarte diversificată, de la jocurile populare până la provocările extreme, participanţii vor întâlni multe exerciţii interesante: competiţii sportive active, alerte, neîntrerupte, jocuri staţionare, concursuri interactive, jocuri de echipă, sărituri pe castele gonflabile, concursuri cu maşinuţe, ţinerea în frâu a taurului rodeo, campionat de sumo – spre bucuria celor mici şi celor mari.

 

 

Insula Jocului la evenimente de firmă – Organizaţi un bal de Crăciun sau grill party de vară? Dacă angajaţii sosesc cu familia, va trebui să asiguraţi distracţie pentru toate generaţiile. Echipa noastră se angajează să organizeze programe pentru copii, InsulaJoacului, să-i distreze în mod profesionist pe cei mici, pentru ca adulţii să poată discuta în liniştite și să se bucure de timpul petrecut împreună.

 

Programe pentru copii organizate de firmă cu ocazia sărbătorilor, cum ar fi Moş Nicolae, Crăciunul, Paştele, sezonul carnavalelor, Halloweenul – Asigurăm o atmosferă jucăușă, îmbinăm exerciţii de motricitate grosieră cu activităţi meşteşugăreşti, pentru ca fiecare copil să-şi găsească activitatea favorită, în plus pentru a garanta veselia, cooptăm specialişti în crearea bunei dispoziţii: clovn şi magician.